Araç Cam Filmi Yaptırmadan Önce Bilmeniz Gerekenler

09-01-2022 19:37
Araç Cam Filmi Yaptırmadan Önce Bilmeniz Gerekenler
Aracınızın camlarına cam filmi taktırmanın birçok faydası mevcuttur. Enerji tasarrufundan, UV ışınlarını bloke ederek cildinizi korumasına ve parlamayı azaltmasına kadar birçok katkısından söz edebiliriz. Ancak aracınızın camlarına film taktırmadan önce bazı şeylere dikkat etmelisiniz: 


Ne kadar sürede cam filmi takılır?

Cam filmi takma işlemi kaç cama bu işlemin uygulandığına bağlı olarak 45 dakikadan birkaç saate kadar sürebilir. Montaj yapan kurum, uygulamayı en iyi şekilde tamamlamak ve aracı size geri vermeden önce filmin kurumasını sağlamak için aracı en az yarım gün ellerinde tutmak isteyebilirler. Cam filminin takılacağı gün, aracınızla olan işleri başka bir güne bırakmanız ya da farklı bir araçla devam etmek için program yapmanız sağlıklı olur.


Cam filmi garanti kapsamında mıdır?

Çoğu kaliteli cam filmi ürünleri, resmi olmasa bile şekilde garanti süresi verebilmektedirler. Buna ek olarak; filmi aldığınız yere, satın almadan önce garanti süresini ve garanti şartlarını tam olarak doğrulatmanızı öneririz. Ayrıca, filmi takan bayi tarafından tamamen doldurulmuş bir üretici garantisi aldığınızdan emin olmalısınız. Film ile ilgili yasal düzenlemelere uymanız oldukça önemlidir.


Hangi tonda bir cam filmi sizin için uygundur?

Aracınız için en iyi filmi seçerken, cam filmi uygulatacağınız ve satın alacağınız yerlere mutlaka danışmalısınız. İşletmeler, size farklı renk ve performans avantajlarının yanı sıra, farklı kalite seçeneklerine sahip cam filmi modelleri de sunarlar. Cam filmini takan kurum, sizin ihtiyacınız ve tercihiniz doğrultusunda cam filmi renk örneklerini göstererek seçiminiz konusunda size yardımcı olacaktır. 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.