Cam Filmi Nasıl Temizlenir ve Ne Kadar Sürede Kurur?

17-08-2021 23:01
Cam Filmi Nasıl Temizlenir ve Ne Kadar Sürede Kurur?

Cam Filmi Nasıl Temizlenir?

Uyguladığınız yüzeydeki cam filmini temiz ve nemli bir bez yardımıyla kolay bir şekilde temizleyebilirsiniz. Camlarınıza farklı bir renk ve hava katan bu ürünlerin temizliğini de nemli bir temiz bezle silebilir ve ardından da kuru bir bezle ıslaklığını yok edebilirsiniz. Böylece hızlı ve pratik olan cam filmi temizleme işleminizi tamamlayabilirsiniz

Kaç Numara Cam Filmi Muayeneden Geçer?

Bir ve iki numaralı cam filmleri belirli bir oranda geçirgenliğe sahip olmasından dolayı araç muayenesinden geçen ürünler arasındadır. Yüzde seksen beş oranında geçirgenlik sağlayan bir numaralı model, sürücüye rahat bir şekilde kontrol ve görüş açısı sağlıyor. İki numaralı alternatif ise yüzde yetmiş oranında bir geçirgenliğe sahip olması sayesinde muayeden geçen modeller arasında yer alıyor. Geçirgenlik durumunda en alt sınırı yüzde yetmiş oranında olmasıyla birlikte diğer derecelerdeki ürünlerin muayeneden geçmesi yasaktır.

Cam Filmi Ne Kadar Sürede Kurur?

Uygulama işlemi tamamladıktan sonra 3 ve 12 saat arasında kuruması ve iyi bir şekilde uygulanması açısından bekletebilirsiniz. Ürünü uyguladığınız yüzeye kolay bir şekilde uygulanmasını sağlamak için güneş ışığı görmesini sağlayarak sağlıklı bir şekilde kurumasını ve cam yüzeyine uygulanmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca uyguladığınız cam yüzeyini 5 veya 6 gün temizlememeye özen göstererek sağlıklı bir şekilde oturmasını sağlayabilirsiniz. Ürünlerin başarılı bir şekilde camınıza uygulanması açışından bu detayları önemseyebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.