One Way Vision Nedir?

12-10-2021 23:40
One Way Vision Nedir?
Diğer adı delikli folyo olan One way vision baskı, cam yüzeylerine yapılan reklam uygulamalarına denilmektedir. Reklam uygulamalarında oldukça tercih edilen bir üründür. Reklam aracı olarak kullanılan bu folyonun delikli olmasının elbette ki bir nedeni vardır.  One way vision ile kaplanan camlarda, gündüzleri iç mekan görünmez fakat içeriden dışarısı görülebilir. Hava karardıktan sonra ise iç mekanda aydınlatmaların kullanılmasıyla içerisi görülmeye başlamaktadır.
 

One way vision nasıl uygulanır?

  1. Başlamadan önce; yapıştırılacak yüzeyin, kirden, tozdan, yağdan arınmış olduğundan emin olun ve yüzeyi iyice temizleyin.
  2. Grafiğinizin cama bakmasını sağlayın ve üstten bantlayarak sabitleyin. Daha sonra astarı bir miktar dikkatle geriye doğru soyun.
  3. Yapıştırılacak yüzeyi ve one way vision ürününün yapışkanlı kısmını, yarı yarıya sulandırılmış camsil ile ıslatın. Bu şekilde, ürünü cama yerleştirebilir ve dilediğiniz gibi hareket ettirebilirsiniz. Nemli yüzey hareket esnekliği sağlayacaktır.
  4. Daha sonra bir ragle yardımıyla ürün ile cam arasında kalan suyu kenarlara doğru iterek çıkartın. Böylelikle yapışkan altında su kalmamış olacaktır.
  5. Astarın kalan kısmını da yapışkanlı yüzeyden ayırın ve regle yardımıyla yapıştırmaya devam edin.
One way vision baskının kaliteli durması açısından doğru yerlerden temin edilmesi ve dış mekan kullanımıysa ona uygun şekilde yapılması önemlidir. Bu nedenle Jet Malzeme'nin kaliteli portföyünden size uygun one way vision ürününü temin edebilirsiniz. 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.